Двудневна среща на Организацията на страните износителки на петрол се провежда във Виена. На нея ще

...
Двудневна среща на Организацията на страните износителки на петрол се провежда във Виена. На нея ще
Коментари Харесай

ОПЕК: Търсим алтернативи, но без петрол не можем

Двудневна среща на Организацията на страните експортьорки на петрол се провежда във Виена. На нея ще бъдат обсъдени настоящият световен енергиен пейзаж и бъдещите вероятности в региона на енергетиката, пазарната непоклатимост, енергийната сигурност.

Сред гостите и ораторите бяха принц Абдулазиз бин Салман Ал Сауд, министър на енергетиката на Кралство Саудитска Арабия, министрите на петрола и газа на Ирак и Либия, както и министърът на енергетиката и инфраструктурата на ОАЕ.

 
Ежедневният живот на милиарди хора зависи от нашата стока - петрола. Това е неизбежна действителност, която заслужава почитание. Ето за какво ОПЕК се стреми към непоклатимост на пазара. Разбира се, като промишленост ние желаеме да подсигуряваме, че ще имаме бъдеще без излъчвания. Използването на технологии, които могат да реализират това, ще бъде една от главните тематики на семинара. Петролът обаче е прекомерно значим и главен за живота, с цел да бъде спрян.
Хайтам Ал Гаис, общоприет секретар на ОПЕК

Осмата конференция на ОПЕК се организира под надпис " Към резистентен и приобщаващ енергиен преход ". На конференцията ще бъдат прегледани актуалният световен енергиен пейзаж и бъдещите вероятности в региона на енергетиката, пазарната непоклатимост, енергийната сигурност, вложенията, технологиите и нововъведенията.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР